בניית חדרי קירור במקסימום חיסכון!

כיום ישנן חברות רבות המציעות שירותי תכנון, עיצוב ובניית חדרי קירור והקפאה. כל חברה יכולה להציע פתרונות שונים, בהתאמה אישית לצרכי בית העסק ולסוג המזון אותו יש לאחסון בתנאים מבוקרים. למרות המגוון הגדול של הפתרונות הקיימים, ישנם גם שלושה נושאי מפתח שאם יבוצעו בצורה נכונה, יוכלו לחסוך לכם עשרו תאלפי שקלים והמון זמן בכאבי ראש מיותרים. לאלו מכם שעומדים בפני רכישה של שירות מסוג זה אלו נושאי המפתח שאתם חייבים להכיר!

השלב הראשון בבניית כל חדר קירור


אחד השלבים הבסיסיים הראשונים הכרוכים בבניית חדרי קירור הוא הקצאת שטח מתאים בחלל בו פועל בית העסק בו הם מוקמים. לאחר איתור השטח, יש לעמוד על מידותיו ולוודא כי הן מספיקות לאחסון כל המוצרים הדורשים שהות בטמפרטורה מבוקרת. המידות המדויקות יסייעו בתכנון של הציוד שיספק את התנאים ואת הטמפרטורה המתאימים

בניית חדר קירור - כך זה צריך להיראות מבפנים

גם החלל מבחוץ וגם מערכות הבקרה חשובות לבניית חדר קירור אופטימלי


כשמדובר על קירור תעשייתי גם גורמים עקיפים יכולים להוות גורם מכריע ביכולת של החדר לספק את הסחורה.
תנאי הסביבה שמחוץ לחדרי הקירור וההקפאה משפיעים על החדרים. הם קובעים בין השאר: 
- האופי של חדרים 
- מערכות לבקרת תנאים
- מערכות בקרת הטמפרטורה 

אם כן, הנושא השני שחייבים לקחת בחשבון הוא מערכות הבקרה שאנו מתקינים. מערכות בקרה אלו הם למעשה המפקח על החדרים שבודק שהם פועלים בצורה אופטימלית ומדווחים על כל טקלה או חריגה מהמדדים והטמפרטורות הרצויות. מערכת בקרה טובה תוכל:
- להתריע בזמן אמת כאשר אחת מהמערכות הפסיקה לעבוד
- להתריע בזמן אמת כאשר ישנה חריגה מהטמפרטורה הרצויה בחדר שיכולה להיגרם גם אם כל המערכות פועלות באופן תקין
- לתת דיווח שוטף על הנעשה בחדר גם בלילות, סופי שבוע או זמנים אחרים שבהם אין עובדים בתוך העסק.
תקלות בחדר הקירור בזמני קריטיים יכולות להפוך סחורה יקרה שנקנתה לבזבוז כסף שלא ניתן יהיה להחזיר, ואם יש דרך למנוע זאת, אין סיבה שלא להשתמש בה.

בנוסף, תהליך התכנון והבניה של חדק הקירור כרוך ביצירת סביבה מתאימה שתספק רמת היגיינה שתעמוד בדרישות תנאי התברואה הנאותים לצורך הפעלה חוקית של בית העסק. השמירה על תנאים מבוקרים של טמפרטורה, לחות, היגיינה וכולי, היא שתבטיח גם את השמירה על טריות המזון, איכותו ובהמשך לכך את הבטיחות שבצריכתו. 

טכנולוגיה היא שם המשחק!

תחזוק חדר קירור יכולה להיות יקרה במיוחד בגלל צריכת אנרגיה מוגברת שיכולה לייקר את חשבון החשמל של העסק עד לפי 2!
כדי להימנע ממצב כזה, כיום קיימות טכנולוגיות המאפשרות להגביר את תנאי הקירור וההקפאה בקלות ומבלי לצרוך כמות גבוהה של אנרגיה.
הטכנולוגיות נשענות על
- החומרים מהם בונים את דפנות חדרי הקירור וההקפאה.
- החומרים מהם בנויים המדפים והדלתות
- הטכנולוגיה והדירוג האנרגטי של גופי הקירור

אם נדע למקסם את האלמנטים הללו ולרכוש את הציוד בסטנדרט הגבוהה ביותר אפילו חדרים סטנדרטיים, בהם לא הותקנו מערכות קירור והקפאה משוכללות במיוחד, יספקו את התנאים הדרושים מבלי להפוך את חשבון החשמל של העסק להוצאתו העיקרית

כאשר מעוניינים בבניה של חדרי קירור יש צרוך בהתייעצות עם איש מקצוע ועבודה עם חברה בעלת שם ומוניטין גבוהה. אתם מוזמנים לפנות אלינו בכל עת ונשמח לעזור!

השאר פרטים ונחזור אליך לשיחת ייעוץ

יקיר כפיר, מנכ"ל

053-6114617

kiruryakir@gmail.com

ורדימון 21, נתיבות